когато Ви е нужна реклама...       EN DE RO 
Начало
Дейности 
Контакти 
За нас 
 
 
 Външна реклама
 Лазерно гравиране и рязане
 Изделия от плексиглас
 Изработване на фирмени печати
 Графичен дизайн
 Печат
 Интериорни решения
 Сувенирна реклама
Начало
Връзка с нас
Галерия
Бързи връзки
 
Търсене в сайта
 
 
 Е-mail
Добави, за да получаваш новини и специални оферти
 
Дейности
Печат
 
Дигитален
   Дигиталният печат дава възможност за отпечатване на пълноцветни рекламни материали в малки тиражи, в това число и единични бройки за много кратки срокове. Качеството на печат е абсолютно аналогично като това на офсетовия печат, както и са приложими повечето довършителни процеси, използвани при офсета. Печата се предимно върху гладки и релефни хартии  и картони, самозалепващи хартии и фолия.




 
Офсетов печат
    Офсетовия печат е най-разпространената технология, която позволява да се печата с високо качество върху хартия и картон. Той се отличава с ниски производствени разходи. Характерното за офсетовия печат е свойството на непечатащите елементи да възприемат водата и да отблъскват мастилото, а печатащите поемат мастило и отблъскват водата.
  С офсетен печат се реализират преобладаващата част от цветната печатарска продукция – вестници, списания, каталози, книги с цветни страници, рекламни материали, опаковки и др.
  Печатът може да бъде едноцветен и многоцветен,съдържащ полутонови или щрихови изображения. Цветните изображения се постигат при комбинацията от четири основни цвята.


 
Широкоформатен
     Широкоформатният печат Ви позволява отпечатването на големи по формат рекламни носители като фолиа за билбордове, коли, рекламни табели и други. Качеството на изображението, точните и ярки цветове са изключително важни за отпечатването на една реклама с такива размери, затова ние Ви предлагаме висококачествени широкоформатни дигитални принтери, с които това е възможно.
  Материали, върху които може да се печата с фотореалистично качество са: хартия, самозалепващо фолио, винил, различни видове текстил, както и брезент.


 


 
Ситопечат
    Тези технологии са най-универсалните, когато става дума за надписване върху материи като пластмаса, хартия, изкуствена кожа, текстил и други. Съвременните технологии в ситопечата и тампонния печат дават достатъчно добро качество на отпечатъка по отношение на  разделителната способност, което позволява  възпроизвеждането на дребни детайли. Ситопечатът върху текстил се различава малко от стандартния, тъй като се ползват по-различни мастила - стандартни мастила за текстил, гумирани или релефни, за да се постигнат по-ефектни изображения.


 
 
 
  

© 2009 todreklama.com. Всички права запазени. Design and Powered by
PristaSoft. Админ.